Ogorčeni na Grad: Već dvije godine obećavaju da će urediti cestu!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obitelj Pijanec iz Ulice braće Radić u koprivničkom kvartu Lenišće ogorčena je na gradsku upravu zbog neodržavanja ceste uz njihovu kuću. Dionica ceste u dužini od 20 metara uz njihovo imanje nije asfaltirana, a nedavno su nastale i udarne rupe zbog kojih auti doslovno prolaze uz sam ulaz u njihovo dvorište.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Šljunčana podloga zadaje im probleme zbog prašine koja stalno završava na njihovu imanju pa ne mogu sjediti na terasi. Prilikom kišnih razdoblja, kaže Božidar Pijanec, stvaraju se lokve i kad auti prolaze, kišnica završava na ogradi pa je stalno mora prati.

– Već dvije godine slušamo obećanja kako će se dionica ceste uz našu kuću urediti, a još uvijek nije ništa učinjeno. Ne znamo je li nam gore kad je sunčano ili kad kiši jer su prašina i kišnica odavno postale naša svakodnevica. Ne krivimo vozače jer oni nastoje izbjeći rupe i zato prolaze tik uz naše dvorište i za naš problem jedini je krivac gradska uprava – kaže Božidar Pijanec.

Prošli tjedan, dodaje Božidar, krenula je sanacija dijela ceste u Ulici braće Radića, ali su strojevi ponovno mimoišli dionicu uz njihovu kuću.

– Posebno nas je pogodilo to što radnici nisu htjeli barem poravnati dionicu ceste uz našu kuću niti su nam dali odgovor kad će ona doći na red za uređenje. Dosta nam je više slušati obećanja. Moramo kositi javnu površinu uz kuću i potok, a za to i plaćati komunalnu naknadu, dok gradska uprava nije u stanju sanirati 20 metara ceste – zaključio je Božidar Pijanec.

Nakon našeg upita reagirali su iz gradske uprave pa je obavljena i sanacija dijela ceste uz kuću obitelji Pijanec.

– U Ulici braće Radić prilazi nisu šljunčani već se radilo o pripremi postavljanja OB podloge, što je obavljeno i na prilazu spomenutoj kući – kažu u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI