Ogorčeni stanari: Pitanje je vremena kad će tu netko poginuti!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stanari đurđevačkog kvarta Ledine nisu sigurni prilikom prelaska ceste na pješačkim prijelazima u svom kvartu. Posebnu opasnost predstavlja pješački prijelaz na ulazu u Kolodvorsku ulicu na kojem su izblijedjele crte “zebre” pa vozači nemaju dojam da je to označeni pješački prijelaz.

– Taj pješački prijelaz koriste i brojni srednjoškolci koju putuju vlakom, kao i mlade obitelji iz našeg kvarta i pitanje je vremena kad će netko stradati, a potrebno je samo iscrtati nove crte – ističe Romana Abdulovski.

Problem za stanovnike Ledina predstavlja i obližnji pješački prijelaz u Ulici grada Vukovara na Podravskoj magistrali. Iako su na tom pješačkom prijelazu crte dobro vidljive, pješaci su također prisiljeni propuštati aute.

– Prava je rijetkost da se netko od vozača zaustavi na tom pješačkom prijelazu pa on nikako nema svoju svrhu. Tu bi trebala reagirati i policija koja bi morala češće nadzirati poštuju li vozači prednost prolaska.

FOTO: Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI