ŽESTOKI OKRŠAJ Javio nam se sudionik tučnjave: Došao sam po plaću koju mi je gazda dužan

Policija trenutačno ispituje očevice - vlasnika kafića i goste na terasi


Autor: podravski.hr — 27.04.2018. / 13:23 Crna kronika

Hitna pomoć upravo odvozi ozlijeđenog mladića

Dvojica mladića potukla su se u kafiću u samome središtu Koprivnice, a tučnjava je bila toliko žestoka da je jedan sudionik završio na hitnoj i potom u bolnici. Drugi sudionik tučnjave otišao je iz kafića i odmah se otišao prijaviti na policiju.
Stvarni razlog tučnjave još uvijek nije poznat zato što sudionici tučnjave, očevici i vlasnik kafića u trenutku nastajanja teksta policiji daju svoje iskaze.
Očevici s kojima smo pričali rekli su nam kako su se dvojica mladih Koprivničanaca ‘zakačila’ na terasi zbog mobitela. No, pokazalo se da to nije istina.
– Koliko sam shvatio, prevareni muškarac došao je po svoj novac, no izgleda da su se nešto posvađali oko novca pa su poletjele i šake – bio je šokiran gost kafića koji je svjedočio sukobu.
Mladić osumnjičen za tučnjavu i nanošenje ozljeda nazvao nas je u redakciju iz policije netom prije davanja iskaza.
– Nije točno da smo se zakačili zbog mobitela. Došao sam u kafić kako bi od gazde, svojeg bivšeg poslodavca, dobio plaću koju mi je dužan godinu i pol dana. No, sukobio sam se s tim dečkom kojemu je navodno isplaćena moja plaća. Malo smo se zašamarali kako to već muški rade – rekao je mladić koji je, sudeći po svemu, osumnjičen za nanošenje ozljeda mladiću s kojim se sukobio. (sm, ke)

Policija ispituje svjedoke okršaja u centru Koprivnice

FOTO: SONJA MARKIĆ