On je najveći sanjar i pozitivac: Ljubav vraća deseterostruko!

Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jest. Govorimo o – strijelcu! Strijelac sanja velike snove. Jupiter, najveći planet, njihov je planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu. Strijelac je onaj koji može promatrati horizont i vidjeti mogućnost u apsolutno ničemu.

Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi strijelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene. Neki od ostalih znakova mogli bi za strijelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, strijelac će ionako živjeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspirira, on se u to upušta umom, tijelom i duhom. Vizija budi duh strijelca. Ona ih inspirira i hrani njegov um i dušu. Važan detalj je taj što on nije zainteresiran za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on doista traži je pustolovina. Spontanost mu je u kostima i stalno mijenja tijek planova.

Ništa ne oduševljava strijelca poput avanture. Njemu je potrebno osjetiti uzbuđenje nepoznatog. Mnogi kažu da strijelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je promatranje svijeta oko sebe. Veliki svijet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mjestima, već i ljudima i idejama. Kada stvari postanu dosadne, strijelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mjestu gdje ne može promijeniti igru, njegov optimizam i duh počinje odumirati. Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne smije osjećati zarobljen u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao  svijetom. Kada je riječ o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže vječnu vezu. Tajna je istina da obvezivanje može biti prilično teška misao za strijelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu. Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu. (atma.hr)

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI