ONA NE STARI Zanosna Lidija blista i u 40-oj: Okrenula sam novu stranicu, pjevam i uživam

Pjevanje u bendu dodatno doprinosi njenom samopouzdanju, jer njezina 'ljubavna priča' prema glazbi se nastavlja


Autor: podravski.hr — 08.12.2018. / 12:32 Stil

Lidija Rod za vrijeme snimanja spota

Četrdesetogodišnja koprivnička pjevačica Lidija Rod ove je godine na životnoj prekretnici odlučila je krenuti ispočetka. Ljubav prema glazbi ipak je prevladala u životnoj nedaći pa se sa sinom Petrom preselila u iznajmljeni stan.

– Oboje smo, gotovo istovremeno pronašli posao. Petar je položio vozački ispit i dobro smo. Uključili smo se i u rad novog benda znakovitog imena ‘Ljubavna priča’. Petar svira solo gitaru i jako sam ponosna na njega, a ja više ne pjevam isključivo narodnjake. Imamo široki repertoar pjesama i zasad nam je odlično krenulo. Svi članovi benda su odlični muzičari, jako su ambiciozni i nemamo slabog mjesta u sastavu. – rekla je Lidija.

Lidijina “Ljubavna priča”, novi bend za novu životnu stranicu

Lidija na svome Facebook profilu ima čak 4950 prijatelja. U 40. godini izgleda kao i u mladosti te za svaku objavljenu fotografiju dobije barem petsto lajkova. Lajkovi ne dolaze samo od strane muškaraca već naprotiv više podrške dobiva od prijateljica. Lidija je sama sebi, a i drugima dokazala da za tešku životnu odluku nikada nije kasno samo treba imati vjere u sebe i odvažiti se. Pjevanje u bendu dodatno doprinosi njenom samopouzdanju, jer njezina ‘ljubavna priča’ prema glazbi se nastavlja. (dv)

Lidija: Treba imati vjeru u sebe i odvažiti se

FOTO: Dražen Vađunec