ONE ŽELE BITI MISSICE Ovih 11 Podravki i Prigorki oduševilo je bivšu vladaricu modnih pisti

Za titulu najljepše u subotu 5. svibnja u Razvojnom centru u Križevcima borit će se 11 djevojaka iz naše županije


Autor: podravski.hr — 29.04.2018. / 14:26 Stil

Djevojke su se posebno zbigecale za casting

Irena Dokić, lanjska pobjednica izbora za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije i druga pratiteljica na na nacionalnom izboru uskoro će predati lentu jednoj od 11 Podravki i Prigorki koje se bore za tu čast na ovogodišnjem izboru. Mnogobrojne ljepotice okupile su se u subotu u Križevcima, gdje su sudjelovale na castingu pred bivšom vladaricom modnih pisti Tamarom Roglić, Sanjom Bjedov Popović i direktoricom regionalnog izbora Marinelom Kilić.

 

Lanjska pobjednica izbora u Koprivničko-križevačkoj županiji Irena Dokić

Za titulu najljepše u subotu 5. svibnja u Razvojnom centru u Križevcima borit će se: Ana Bermanec (Đurđevac), Antonia Tea Boroš (Križevci), Vanja Capek (Koprivnica), Isabel Fuček (Koprivnica), Ana Hrebak (Križevci), Barbara Kos (Križevci), Mihaela Kögl (Križevci), Ester Lesičar (Križevci), Gabriela Ružić (Sv. I. Žabno), Stevana Vujasinović (Sokolovac) te Mihaela Zelić (Križevci).

Djevojke su nakon castinga provele zanimljivo poslijepodne u Križevcima, zaigrale se u tamošnjem salonu za organizaciju zabava, razgledale nakit u jednoj zlatarnici te kolekciju odjeće u butiku i sunčane naočale u tamošnjoj optici. Posebno su se oduševile u fitness centru, gdje su se družile s trenerom i vlasnikom koji ih je uputio u svijet fitnessa i zdravog života. Uskoro ćemo saznati koja će to djevojka preuzeti krunu najljepše i otputovati u Vodice na nacionalni izbor. (ib)

 

Djevojke su se posebno zbigecale za casting

 

Ljepotice se bore za titulu najljepše

 

Odabrano je 11 najboljih kandidatkinja

 

Kojoj će od njih Irena predati lentu?

 

Fotografije ustupila: Marinela Kilić