Oni su najbolji podravski spineri: Podravini i Ivanu Generaliću prva mjesta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Proteklog vikenda na jezeru Ješkovo održana su posljednja dva kola Županijske Spin lige u organizaciji ŠRS Koprivničko-križevačke županije. Ovog puta domaćin natjecanja bio je ŠRC Carp Podravina te se prijavilo deset ribolovnih klubova od njih 29 s područja županije.

U trećem kolu najbolja je bila ekipa ŠRK-a Carp Podravina, zatim ŠRK Ivan Generalić Sigetec te ŠRK Koprivnica. Prvo mjesto u četvrtom kolu osvojila je ekipa ŠRK Ivan Generalić Sigetec, dok se ŠRK Hlebine nalazi na drugom mjestu, a ŠRK Crap Virje na trećem mjestu.

Najveću ribu štuku od 90 centimetara ulovio je Željko Sivac iz ekipe ŠRK Hlebine, a nagrade najboljim ekipama podijelio je predsjednik SRS Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak. Nakon četiri kola prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Carp Podravina, drugo mjesto ŠRK Ivan Generalić a treće ŠRK Šoderica.

Najveću ribu štuku od 90 cm ulovila je ekipa ŠRK Hlebine Predsjednik Petak otkrio nam je kako je zadovoljan ovogodišnjim natjecanjima s obzirom na trenutnu situaciju te nam je istaknuo kako klub ima sve više i više mladih ljudi, djevojčica i dječaka koji se žele baviti ribolovom. Također se osvrnuo na zamjenu uvjerenja o položenom ribičkom ispitu.

– Ovo je preduvjet za kupnju dozvole za iduću godinu. Tko je neće posjedovati, neće moći sudjelovati na natjecanjima i ostalim aktivnostima. Kako bismo izbjegli velika okupljanja, ali i kako bismo olakšali ljudima, savez je odlučio da će se zamjena uvjerenja obavljati po selima. Tako smo do sada obišli Golu, Đurđevac, Peteranec i Šodericu te su do 16. studenog podijeljene 1762 iskaznice, rekao je Petak. I za sam kraj, otkrio nam je kako je u ovoj godini izvršeno najviše ribičkih ispita, a ispiti još uvijek traju. (tg)

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI