Opasnost u Đurđevcu: Zbog ulegnuća i kocki pala su tri mališana

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novi pločnik uz Dom kulture već je postao opasnost za prolaznike, pogotovo djecu i starije građane. Iako je uređenje završeno prije pola godine, na prolazu uz Dom kulture prema poslovnom centru već su se pojavila oštećenja koja građanima stvaraju probleme. Na dijelu pješačke staze ima ulegnutih i nadignutih kocki koje su dovele i do padova najmlađih građana.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Zbog ulegnuća i nadignutih kocki tijekom prošlog vikenda, kad je bila Picokijada, pala su tri mališana. Srećom, nitko od njih nije se ozbiljnije ozlijedio pa njihovi roditelji neće tražiti odštetu od Grada – priča nam Ivan Horvat koji je svjedočio padovima djece.

I prije obnove prilaza Domu kulture bilo je oštećenja na pločniku. Iako su svi građani koji prolaze uz Dom kulture mislili da je obnovom završena njihova muka, nova oštećenja ponovno taj prolaz čine opasnim.

– Stvarno je nepojmljivo da novi pločnik nije izdržao više od pola godine bez oštećenja. Čak sad ispada da je opasniji od starog jer nadignute kocke predstavljaju puno veću opasnost od nekadašnjih popucalih kamenih ploča. Očito izvođači radova nisu dobro pripremili podlogu ispod kocki kad se nakon nepunih šest mjeseci pojavljuju takva oštećenja. Nadam se da će se gradska uprava ipak pobrinuti da se prilaz uredi na odgovarajući način kako se više ne bi pojavljivala ovakva oštećenja – kaže Ivan Horvat.     

U gradskoj upravi ističu kako su upoznati s oštećenjima na novom pločniku uz Dom kulture.

– Oštećenja su nastala zbog prevelikog opterećenja za vrijeme organizacije i pripreme Picokijade. Sva će se oštećenja sanirati u najkraćem mogućem roku – dodaju u gradskoj upravi.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI