Općina će plaćati školsku kuhinju svim učenicima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općina Sveti Đurđ donijela je odluke koje se tiču sufinanciranja školske kuhinje za njihove učenike, kao i financiranje radnih bilježnica.

Tako je ove godine Općina Sveti Đurđ odlučila odvojiti oko 300.000 kuna za plaćanje kompletne školske kuhinje svim učenicima Osnovne škole Sveti Đurđ te je financirala i kompletni iznos za radne bilježnice, za što je ove godine odvojeno 116.299,63 kuna.

– Treba napomenuti kako Općina redovno sufinancira polaznike dječjeg vrtića i predškole i plaća prijevoz svim učenicima osnovne škole iz svih sela općine. U općini djeluje i Škola nogometa, u koju je Općina isto uključena svojim sredstvima. Rezultati svih pet kategorija su izvrsni. Uspješan je i KUD Juraj Lončarić u kojem sviraju mladi tamburaši iz općine i šireg područja – rekao je načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany te naglasio kako ulaganje u mlade i dalje ostaje prioritet Općine.

FOTO Općina Sv. Đurđ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI