Općina će u uređenje dječjeg igrališta uložiti čak 609.000 kuna!

Općina Virje osigurala je sredstva za uređenje dječjeg igrališta u parku u samom središtu Virja i uskoro će krenuti predviđeni radovi. Postojeće dječje igralište načeo je zub vremena pa je Općina odlučila modernizirati sadržaje za igru najmlađih mještana, kao i za druženje mladih obitelji.

– U uređenje igrališta uložit ćemo 609.000 kuna. Od ovog tjedna kreću građevinski radovi na dodatnom uređenju lokacije na kojoj ćemo postaviti nova igrala. Rok za završetak svih radova je dva mjeseca pa će do početka svibnja i dolaska lijepog vremena djeca i njihovi roditelji dobiti idealan kutak za igru i druženja – kaže Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

Investicijom je obuhvaćeno postavljanje osam novih igrala, klupa, oglasne ploče i ograde. Predviđeno je i postavljanje klupe za dojilje, kao i ukrasnih žardinjera za cvjetne otoke.

Načelnik Mirko Perok

– Uređenjem igrališta naš će park dobiti novu vizuru i pomno smo pazili na svaki detalj kako bi mlade obitelji dobile svoju oazu za zabavu i opuštanje. Uređenje dječjeg igrališta samo je nastavak naših projekata i programa čiji je cilj zadržati mlade obitelji u Virju i privući nove – zaključio je Mirko Perok.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI