Općina Kloštar Podravski proslavila svoj rođendan

Podravski list profile

Općina Kloštar Podravski brojnim je događanjima proslavila Dan Općine. Središnji događaj bila je svečana sjednica Općinskog vijeća koja je okupila brojne goste i uzvanike. Siniša Pavlović, načelnik Općine osvrnuo se na ostvarene i planirane projekte te naglasio uspješnost u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije te državnog i županijskog proračuna.

-Od prošle proslave Dana Općine za 28 prijavljenih projekata povukli smo 14 milijuna kuna, što dovoljno govori o radu Općinske uprave i aktualne vlasti. Ravnomjeran razvoj svih naselja naš je prioritet, a svi ti projekti potvrđuju da su nam nit vodilja prijedlozi i zahtjeva mještana – dodao je Siniša Pavlović.

Investicije su obuhvatile uređenje dječjeg i školskog igrališta u Kozarevcu, asfaltiranje ceste Kozarevac – Mala Črešnjevica, obnovu Društvenog doma u kvartu Oderjan u Kloštru Podravskom za vrtićke sadržaje, energetsku obnovu Društvenog doma u Budančevici, izgradnju ograda uz školsku zgradu i igralište u Budančevici, asfaltiranje parkirališta u Prugovcu te nadogradnju zgrade Općinske uprave s ugradnjom dizala.

Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski

-Povukli smo sredstva i za izgradnju reciklažnog dvorišta koja će uskoro početi, nabavu traktora za naše Komunalno poduzeće te za projekt Zaželi u sklopu kojeg je zaposleno 11 žena i osigurana skrb za 55 starijih i nemoćnih mještana. Veliku podršku imali smo od Vlade, Županije, saborskih zastupnika iz naše i susjedne Virovitičko – podravske županije, ali posebno moram zahvaliti generalu Mladenu Markaču koji nam stalno pruža podršku i svugdje “otvara” vrata – zaključio je Siniša Pavlović.

FOTO: Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Dan samaca oborio sve rekorde

Dan samaca koji se u Kini obilježava 11. studenog kao dan neudatih Kineskinja i neoženjenih Kineza postao je azijska verzija američkog Crnog petka. Kako piše

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti