Općina sufinancira kartu srednjoškolcima, dobila sredstva i za vrtić

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općini Sveti Đurđ je za održavanje i razvoj predškolskog odgoja i obrazovanja u 2021. godini odobreno 180 tisuća kuna te je potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstva sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade kojim će navedeni iznos biti dodijeljen Općini Sveti Đurđ. Sredstva će se koristiti za financiranje plaća odgojiteljica za pedagošku godinu 2020./2021. i materijalnih troškova što će uvelike rasteretiti proračun te omogućiti novo zapošljavanje odgojitelja te podići kvalitetu usluge Dječjeg vrtića Suncokret .

Uz to, Općina Sveti Đurđ uputila je javni poziv učenicima srednjih škola s područja općine koji svakodnevno putuju u školu autobusom ili željezničkim prijevozom da se do 30.rujna 2021. godinu jave u Općinu (Braće Radića 1 – 1. kat) radi ostvarivanja prava na sufinanciranje mjesečne karte u iznosu od 100,00 kuna na relaciji najbližeg kolodvora ili stajališta na području općine Sveti Đurđ.

Prilikom dolaska učenici su dužni donijeti potvrdu o upisu u školu za 2021./2022. školsku godinu, osobnu iskaznicu roditelja/staratelja, broj računa IBAN roditelja /staratelja i potvrdu da roditelj/staratelj nije dužnik financijskih obveza prema Općini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI