Općina sufinancira kupnju kuće ili renovacije za mlade

Općina Veliki Bukovec objavila je javni poziv za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji na području općine u 2021. godini kojim se namjerava pomoći mladom stanovništvu u rješavanju stambenog pitanja i spriječiti raseljavanje. Predmet ovog javnog poziva je podnošenje prijava za korištenje bespovratnih sredstava.

Financijska pomoć može se dobiti za kupnju stambenog objekta (30 tisuća kuna ili 50 posto ukupne kupoprodajne cijene), ali i za renovaciju ili dogradnju postojećeg (do osam tisuća kuna ili 50 posto ukupne vrijednosti radova). Prijave se podnose u Općini u pisanom obliku na propisanim obrascima koji se nalaze na stranicama Općine i gdje je navedena i sva potrebna dokumentacija, a obrasci se mogu dobiti i u Općini. Prijave se primaju do 30. studenog ili do iskorištenja osiguranih sredstava, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 042 840 040 ili na mail opcinavk@gmail.com.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI