Općina Virje za uređenje tržnice dobila 450.000 kuna

Podravski list profile

Općina Virje dobila je potporu od 450.000 kuna od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za projekt izgradnja tržnice. Investicijom vrijednom 950.000 kuna predviđeno je uređenje prodajnih mjesta na prostoru između Vatrogasnog doma i zgrade nekadašnjeg Univerzala čime će se tržnica izmjestiti s ceste na Trgu Stjepana Radića. Dio prodajnog prostora za voće i povrće će biti natkriven, a projektom je predviđen i svojevrsni kutak za proizvođače mliječnih proizvoda. Radovi će početi od idućeg tjedna, a rok za završetak svih zahvata je četiri mjeseca.

-Zahvaljujući potpori Ministarstva smanjen je naš financijski udio u izgradnji i još jednom smo se pokazali uspješni u povlačenju sredstava za planirane projekte. Ovom investicijom ćemo lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima omogućiti odgovarajući prostor za prodaju proizvoda – kaže Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

FOTO: Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti