OPERIRAN U BOLNICI Pavković izbjegavao kamion pa s ceste sletio u odvodni kanal

Od siline udarca šef Podravkine udruge branitelja ostao je zarobljen u autu, a u pomoć su mu priskočili mještani koji su ga izvadili i brinuli se za njega


Autor: podravski.hr — 15.01.2013. / 12:12 Crna kronika

KOPRIVNICA, LUDBREG – Mladen Pavković (61), koprivnički novinar i publicist, zaposlenik Podravke te predsjednik njezine Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata, teško je stradao u jutarnjim satima u prometnoj nesreći u Slanju kod Ludbrega.
Pavković se kretao prema Varaždinskim Toplicama i dolaskom do zavoja u Slanju našao se u vrlo nezgodnoj situaciji. Kamion iz suprotnog smjera ‘sjekao’ je zavoj, Pavković je bio primoran skrenuti na lijevu stranu kolnika gdje je iz suprotnog smjera išao drugi automobil, a od silnog manevriranja i kočenja, auto se zarotirao oko svoje osi i sletio u odvodni kanal.
– Auto sam totalno slupao i sada sam živi svjedok što znači imati dobar i kvalitetan automobil. Od silnog udarca i šoka nisam osjećao nikakve posljedice, pa sam pozvao policiju i nakon očevida me supruga odvezla kući. Odlučio sam otići na Hitnu pomoć i tek tamo sam shvatio da sam napravio dobru stvar jer je ustanovljeno da sam slomio ključnu kost. Dr. Hećimović operirao me, sada se osjećam odlično i uskoro ću biti pušten na kućnu njegu. Slijedi mi mjesec i pol dana bolovanja – ispričao nam je Pavković.
Od siline udarca Pavković je praktički ostao zarobljen u autu, ali su mu u pomoć priskočili mještani Slanja koji su ga izvadili i brinuli se za njega sve do dolaska policije i HAK-a. Policija je priopćila da se prometna nesreća dogodila kada je 61-godišnjak s koprivničkog područja zbog neprilagođene brzine u mjestu Slanje u smjeru Varaždinskih Toplica sletio izvan kolnika.
Izvještava: HRVOJE JURČIĆ