OPET PROKLETI ALKOHOL Tri osobe ozlijeđene u slijetanju vozila s ceste, vozač napuhao 1,91 promil

Isti je dan na Prekršajni sud doveden i 20-godišnji vozač koji je u 1.20 sati u Virju upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila


Autor: podravski.hr — 14.10.2018. / 8:11 Crna kronika

Ilustracija / Alkoholizirani vozači i dalje uzrokuju nesreće

Tri su osobe ozlijeđene sinoć oko 23.40 sati u Podravskim Sesvetama kod Đurđevca kad je pijani vozač sletio s ceste. Nesreća se dogodila u Ulici braće Radića, a automobil je, navodi policija, sletio izvan kolnika zbog nepropisnog kretanja. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,91 promil.
Nešto ranije, oko 16.15 sati, na raskrižju Radničke ceste i zaobilaznice u Koprivnici zbog nepoštivanja prednosti prolaska sudarila su se dva automobila.
– Vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću lakše je ozlijeđena, a druga je bila pod utjecajem alkohola od 1,11 promila – ističu jutros u koprivničkoj Policijskoj upravi.
Oko 17.55 sati u Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića zbog neprilagođene brzine sudarila su se dva automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila i zadržan je do otrježnjenja.
Na Prekršajni sud u Koprivnici jučer doveden je 21-godišnji vozač koji je u 0.50 sati u Virju upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,76 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 6500 kuna, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na godinu dana, i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.
Isti je dan na Prekršajni sud doveden i 20-godišnji vozač koji je u 1.20 sati u Virju upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 9000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA