OPET HOROR NA PRUZI Putnički vlak kod Vrbovca naletio na kamion, više osoba ozlijeđeno

Sjedila sam kraj prozora i odjednom osjetila naglo kočenje, škripu i udarac. Putnici su od kočenja i udara poispadali sa sjedišta, ja sam se uspjela zadržati. Kroz prozor sam vidjela da je lokomotiva zakačila prikolicu kamina punog šljunka - bila je potresena naša čitateljica


Autor: podravski.hr — 23.10.2018. / 14:24 Crna kronika

Hitna i policija vrlo brzo su stigli na mjesto nesreće

Opet horor na željezničkoj pruzi kod Vrbovca! Kako nam upravo javlja čitateljica, putnički vlak koji je vozio iz Zagreba prema Koprivnici nešto prije 14 sati naletio je u mjestu Potočec na kamion pun šljunka! Navodno je ozlijeđen strojovođa, vozač kamiona i nekoliko putnika iz vlaka. Srećom, ozljede su lakše prirode.
Prema prvim informacijama, lokomotiva je naletjela na prikolicu kamiona na pružnom prijelazu blizu mjesta Potočec kod Vrbovca.
– Sjedila sam kraj prozora i odjednom osjetila naglo kočenje, škripu i udarac. Putnici su od kočenja i udara poispadali sa sjedišta, ja sam se uspjela zadržati. Kroz prozor sam vidjela da je lokomotiva zakačila prikolicu kamina punog šljunka – bila je potresena naša čitateljica.
To je već druga željeznička nesreća na toj pruzi u samo dva dana. U nedjelju je vlak kod Vrbovca naletio na šinu ostavljenu na pruzi i izletio s tračnica.
– Zar se stvarno čeka da se dogodi najgore, da netko smrtno strada, pa da mjerodavni nešto poduzmu – bila je ogorčena naša čitateljica. (rm)

Putnici u šoku nakon što im je vlak naletio na kamion

FOTO: ČITATELJICA