OPET NA METI Sirotoj baki Jelki najprije iz škrinje ukrali četiri piceka, a sad i skromnu ušteđevinu

Lopov je točno znao gdje je ključ, a znao je i gdje je novac - pojadala nam se baka Jelka


Autor: podravski.hr — 19.03.2018. / 12:19 Aktualno

Baka Jelena pokazuje nam opustošenu škrinju

Nakon što je prije desetak dana ostala bez četiri domaća piceka, baka Jelka, kako je od milja zovu u Velikom Otoku u općini Legrad kod Koprivnice, opet je bila meta lopova. Razbojnici su joj ukrali cijelu ušteđevinu od 4000 kuna.
Sirota Jelka Benčić štedjela je novac od skromne mirovine kako bi, još dok je zdravlje služi, počastila cijelu obitelj finim ručkom u restoranu. No, lopovima ništa nije sveto.
Ranije smo objavili videoprilog u kojem se sirota žena žali kako su joj iz škrinje ukrali četiri domaća, masna piceka koje je čuvala za finu podravsku juhicu.

– Dogodilo se to prošli petak, kada sam bila u Koprivnici. Imala sam naviku zaključati kuću i ključ staviti na tajno mjesto. Lopov je točno znao gdje je ključ, a znao je i gdje je novac. Kad sam se vratila iz Koprivnice, uslijedio je šok – uznemireno nam je ispričala nesretna baka Jelena Benčić, neutješna zbog situacije u kojoj se našla.
– Pa kako su se baš na mene namjerili. Evo, od onda sam u šoku i mislim si što će me sljedeće zadesiti – neutješna je bila Jelena Benčić.
Ovaj je put gospođa Benčić krađu prijavila policiji, koja traga za počiniteljima. (md)
FOTO: NIKOLA WOLF