Opet nema logopeda, pacijente šalju u Varaždin i Bjelovar

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnička Opća bolnica Dr. Tomislav Bardek od kolovoza ponovno nema logopeda. Požalio se na to jedan čitatelj koji je istaknuo kako je na pregled i vježbe za svoje dijete čekao od svibnja, a kad su konačno došli na red, u bolnici su ga obavijestili da je logopedinja otišla na porodiljini. I iz OB Dr. Tomislav Bardek potvrdili su ovu informaciju.

– Naša logopedinja od kolovoza ove godine na bolovanju je radi čuvanja trudnoće, nakon čega će na rodiljni dopust. U rujnu ove godine objavili smo natječaj za zapošljavanje, no na njega se nije javio niti jedan kandidat. Ponovili smo natječaj za zapošljavanje te se nadamo da ćemo naći zamjenu za kolegicu. Do tada se naši pacijenti upućuju u opće bolnice u Varaždin i Bjelovar – kazala je Nikolina Puc Obleščuk, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor koprivničke bolnice. Podsjetimo, logopedinja je u koprivničkoj bolnici zaposlena od početka 2017. godine, i to nakon natječaja na koji se javilo čak 11 kandidata, dok se na nedavni natječaj nije javio nitko. Logopedinja je prvenstveno radila s pacijentima primljenima u bolnicu, a budući da su potrebe bile velike, i vanjski pacijenti mogli su se naručiti za pregled. No, to više nije slučaj, a dok se ne zaposli novi logoped, pacijenti moraju u susjedne gradove.

Foto: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI