SNJEŽNO NEVRIJEME Školski autobus i najmanje petnaest automobila sletjeli s ceste

Naši reporteri upravo su se vratili u redakciju s fotografijama nezapamćenog snježnog nevremena na Kalniku, a ova glavna fotografija slijetanja vozila snimljena je na koprivničkoj obilaznici prema Štaglincu


Autor: podravski.hr — 15.03.2013. / 8:48 Aktualno

NOVO!!! – Najmanje 15 automobila sletjelo je s ceste danas na širem koprivničkom i križevačkom području. Naši reporteri upravo su se vratili u redakciju s fotografijama nezapamćenog snježnog nevremena na Kalniku, a ova glavna fotografija slijetanja vozila snimljena je na koprivničkoj obilaznici prema Štaglincu. S ceste je, kako nam javljaju, u Potoku Kalničkom sletio i školski autobus, ali naši novinari do njega se nisu mogli probiti. Zaglavili su u snježnim nanosima pa su morali zvati u pomoć.
KOPRIVNICA, KRIŽEVCI – Snijeg je jutros uzrokovao prilično nevolja na prometnicama diljem naše županije. Naši reporteri javljaju kako je na cesti između Carevdara i Kloštra Vojakovačkog kamion sletio s prometnice i čeka pomoć, a mjerodavne službe ističu kako je od jutra zabilježeno nekoliko takvih slučajeva.
Na području Križevaca i Koprivnice napadalo je 3 do 4 centimetra snijega, a portal Meteo info javlja kako bi oborine trebale prestati tek iza ponoći. U sjevernom dijelu Hrvatske do 7 ujutro najviše je snijega zapadalo u Bednji, sedam centimetara, a u Varaždinu snježni pokrivač iznosi četiri centimetra. Temperatura zraka u našoj županiji u 10 sati bila je od -1 do -2 Celzijeva stupnja.
Prema prognozi portala Meteo info, već u subotu na području županije bit će potpuno vedro i sunčano, uz dnevne temperature do 5 Celzijevaca. Prognostičari najavljuju kako nas u utorak očekuje osjetno zatopljenje na čak 14 stupnjeva uz povremenu kišu.
Izvještavaju: GORAN OBRAN I DUBRAVKO VUTUC