OPET SRAMOTA NA MAKSIMIRU Slavenaši tek jednom pucali po golu i od Dinama primili tri komada

Slavenaši će u nastavak prvenstva s šestog mjesta i prema ždrijebu ih čekaju dvije domaće utakmice


Autor: podravski.hr — 02.03.2013. / 19:56 Sport

ZAGREB – Nogometaši Slavena u ždrijeb za drugi dio prvenstva će s šestog mjesta, i u nastavku će igrati dvije utakmice kod kuće. To im je omogućio večerašnji sramotni poraz protiv Dinama 3:0 na Maksimiru. Strijelci su bili Sammir u 39. minuti iz slobodnog udarca, Ademi koji je u 51. minuti prebacio Rodića i Pivarić koji je zatresao na samom kraju utakmice. Slavenaši se baš nisu proslavili, poraženi su bez ispaljenog metka i tek su jednom u 90 minuta uspjeli uputiti udarac u okvir gola. U pravu je bio trener Dinama Kruno Jurčić kada je uoči utakmice primijetio kazao kako Slaven ima kompleks Maksimira jer su se Slavenašima opet stisle gaće. S druge strane Dinamo je igrao onako kako je protiv Slavena već naučio: Tek toliko koliko je potrebno za pobjedu. Utakmicu je pola sata prije završetka morao napustiti Kokalović koji se upisao na podulju listu ozlijeđenih Slavenaša.

DINAMO – SLAVEN 3:0 (1:0)
ZAGREB – Stadion u Maksimiru. SUDAC: Marko Matoc (Zaprešić). POMOĆNI: Križarić (Čakovec) i Fejer (Bjelovar).
DINAMO (4-1-4-1): Kelava – Tomečak, Jedvaj, Šimunić, Ibanez – Leko – Halilović (od 66. Pivarić), Sammir (od 72. Husainović), Ademi, Čop (od 83. Rukavina) – Bequiraj. TRENER: Kruno Jurčić
SLAVEN (4-2-3-1): Rodić – Barić, Kokalović (od 66. Pilipović), Pranjić, Maras – Purić (od 85. Herent), Jugović – Delić, Rak, Glavica (od 71. Brlek) – Novinić. TRENER: Roy Ferenčina.
ŽUTI KARTONI: Glavica (8), Kokalović (33), Delić (36), Jugović (36), Pranjić (38), Jedvaj (62)
STRIJELCI: 1:0 Sammir (39), 2:0 Ademi (51), 3:0 Pivarić (90)