Oprez! Povlači se proizvod u kojem je moguća prisutnost – stakla

Ministarstvo poljoprivrede jučer je obavijestilo da se zbog mogućnosti prisustva komadića stakla povlači proizvod konzervirane skuše fileti u suncokretovom ulju od 125 grama, prenosi Večernji list.

Proizvod podrijetlom iz Maroka ima naznačen datum proizvodnje 08/04/2020 s napomenom da ga je najbolje upotrijebiti do 31/12/2024 te oznakom LOT XAL 148M, kao i oznakom LOT XAL 099M datuma proizvodnje 27/05/2020 koji je najbolje upotrijebiti do 31/12/2024.

Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Dobavljač je LES GRANDES MARQUES ET CONSERVERIES CHERIFIENNES REUNIES, Casablanca, Maroko. Na tržište ga stavlja Narodni trgovački lanac d.o.o., Soblinečka 55, Sesvete.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI