Oprezno s oružjem i mecima: U šetnji pronašao brdo metaka i spremnike

U koprivničkoj policiji doznajemo kako je jučer osoba s koprivničkog područja dragovoljno predala 19 komada streljiva. Streljivo je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

-Na ovaj način osoba je izbjegla moguće prekršajne ili kaznene sankcije, a isto tako je otklonila opasnost iz svoje okoline i dala svoj doprinos većoj sigurnosti svih nas – dodali su u PU.

Također, jučer, 5. listopada, građanin je uz šumu nedaleko Bukovja Križevačkog pronašao odbačena 202 komada streljiva i tri spremnika za automatsku pušku. Streljivo i spremnike preuzeo je policijski službenik protueksplozijske zaštite.

-Policija poziva i apelira na građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija predaju policiji. Molimo građane da ne odbacuju minsko-eksplozivna sredstva, oružje i streljivo na smetlišta, odlagališta otpada, oranice, šume i sl. – ističu u koprivničko-križevačkoj policiji.

FOTO PU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI