Ordinacija Podravskog: Imam plikove, bradavice na penisu… Što je to?

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Imam plikove, bradavice na penisu, što je to?

Već dulje vrijeme (možda dvije godine otprilike) na unutarnjoj strani kožice penisa imam tri tvorevine (ne znam kako ih opisati – mali plikovi, bradavice). Boje su kožice, vidljivi okom, no ne pretjerano, jednako udaljeni jedni od drugih. Ne prouzrokuju mi nikakve tegobe, ne bole na dodir niti išta slično. U strahu sam da se ne radi o kondilomima. Već sam upitao jednog dermatologa i on je rekao da smatra na pogled da se radi o žlijezdama, no da one nakon vremena većinom ,,splasnu” same od sebe, dok kod mene to nije slučaj. Nikad nisam imao seksualni odnos, jedna osoba imala je kontakt s mojim spolovilom ručno, no to nije trajalo duže od nekoliko sekundi, kontakt je zaista bio minimalan. S obzirom na to da bih ubrzo trebao imati seksualni odnos, želim otkloniti sve nedoumice. Također, smjer urina mi često zna biti ,,disperzivan”, ići na više strana dok ne navučem kožicu. S prevlačenjem i vraćanjem nema problema, niti mi stvara bol. Održavam redovnu higijenu.

ODGOVOR

Vaše je pitanje u domeni dermatologije, budući da se radi o promjenama kože, i ne mogu protusloviti specijalistu dermatologije koji Vas je i pregledao.

Disperzivan mlaz urina, mokrite li kroz neprevučeni prepucij, sasvim je normalna stvar, osobito ako mlaz poprimi svoj normalni kalibar i smjer kad mokrite s prevučenim prepucijem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI