Organiziraju lutriju za cijepljene: Prva nagrada BMW!

Kako bi dodatno promovirali ideju cijepljenja, organizirali su lutriju na kojoj je uvjet sudjelovanja, pokraj punoljetnosti, taj da osoba koja želi sudjelovati u njoj – mora biti cijepljena prema preporukama. Odnosno, mora biti cijepljen dvjema dozama odobrenog cjepiva, prenosi Kroativ.

Radi se o pokrajini Gornjoj Austriji, koja u zadnih sedam dana bilježi najveću incidenciju u cijeloj Austriji. Kako bi potaknuli stanovnike da se cijepe, gornjoaustrijske vlasti odlučile su organizirati nagradnu igru, odnosno lutriju za cijepljene.

Glavna nagrada je BMW i3, a predviđeno je još tisuću drugih nagrada, iz područja turizma, sporta, kulture, slobodnog vremena i elektronike.

Tako se na lutriji može osvojiti: motocikl, letovi za razgledavanje Gornje Austrije, bonovi za let iz zračne luke Linz, ljetovanje u toplicama, ski karte, hotelski bonovi, ulazak u životinjske parkove itd.

Lutrija kreće 15. studenog, a završava 14. siječnja.

Foto: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI