OŠ Koprivnički Bregi u europskom projektu

Osnovna škola Koprivnički Bregi sudjeluje u Erasmus + projektu „Pridruži nam se! Živjeti odgovorno kao Europljani – stvarati održivo okruženje“ zajedno sa školama iz Njemačke, Nizozemske, Portugala i Poljske. U projekt su izravno uključeni učenici: Petra Vrabec, Zara Zvonarek, Filip Sršek, Klaudia Krapinec, Izabela Hana Krapinec, Ana Ravenski, Luna Varga, Viktorija Peroković, Lara Grošek i Dorotea Skvaža. Projekt se vremenski razvukao zbog novonastale epidemiološke situacije pa su neki učenici u međuvremenu već otišli u srednju školu.

Tim odraslih čine: ravnateljica Karolina Vidović, pedagoginja Jelena Šimek Kristović, koordinatorica projekta učiteljica Sunčica Vuljak te učiteljice Manuela Tržić, Vlatka Kunić, Dragica Horvat-Fuček, Ozana Patrčević, Rosana Vucković Kišić, Ivana Biluš, Marina Valdec i Sanja Danček. Kako kažu u OŠ Koprivnički Bregi, održat će se pet mobilnosti za učenike – četiri u gostima (Nizozemska, Njemačka, Poljska i Portugal) te jedna kod nas. Mobilnostima je prethodio pripremni posjet koji se održao u Portugalu od 8. do 13.studenoga 2021., a školu su predstavljale koordinatorica projekta, učiteljica njemačkog jezika Sunčica Vuljak i učiteljica hrvatskog jezika Sanja Danček. Partnerska škola nalazi se u Marinha Grande, gradu poznatom po proizvodnji stakla i plastike o čemu su učiteljice mogle više saznati u Muzeju stakla i na prijemu kod gradonačelnika u Gradskoj vijećnici, kazali su u OŠ Koprivnički Bregi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI