Osigurani pomoćnici u nastavi za križevačke osnovnoškolce

Danas je krenula nova školska godina, a učenike s teškoćama u razvoju koji pohađaju križevačke osnovne škole zasigurno će razveseliti vijest da će i dalje imati potporu pomoćnika u nastavi, odnosno stručnih komunikacijskih posrednika. Naime, Gradu Križevcima odobrena je prijava projekta „Pomozimo jedni drugima IV“ kroz koji će biti osigurana podrška pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za ukupno 24 učenika škola-partnera i to u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca za devet učenika, u Osnovnoj školi Vladimir Nazor za pet učenika te u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci za deset učenika.
Projekt ukupne vrijednosti 1.223.148,60 kuna sufinanciran je sredstvima EU iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (Europski socijalni fond) u iznosu od 1.100.833,74 kune, dok preostali iznos sufinancira Grad Križevci kao osnivač škola.

FOTO ILUSTRACIJA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI