Osigurano 36 tisuća komada zaštitne opreme

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijski stožer civilne zaštite uz pomoć članova Hrvatske gorske službe spašavanja iz Koprivnice, Križevaca i Đurđevca započeo je s dostavom zaštitne medicinske opreme za 60 pružatelja socijalnih usluga s područja županije.

– Podijeljeno je preko 36 tisuća komada različite zaštitne medicinske opreme potrebne u daljnjem suzbijanju epidemije koronavirusa. Oprema je podijeljena ustanovama i obiteljskim domovima za starije i nemoćne osobe, centrima za socijalnu skrb s područja županije, gradskim društvima Crvenog križa te udrugama osoba s invaliditetom i multiplom-sklerozom te udrugama koje brinu o osobama s intelektualnim teškoćama – rekli su iz Županije.

Iz Županije ističu kako je epidemiološka slika županije zadovoljavajuća, Županijski stožer i dalje nastavlja kontinuiranom opskrbom zdravstvenog i socijalnog sustava svom potrebnom opremom.

Foto (Koprivničko-križevačka županija)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI