Osjećate li se kao da ne pripadate ovdje? Možda ste baš vi zvijezdano dijete!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Prekrasno noćno nebo, prepuno malih, svjetlucavih točkica u beskraju malo koga će ostaviti ravnodušnim. Kako su one nastale, gdje li to one lebde i koje tajne kriju vjerojatno su pitanja koja su se zapitali mnogi od vas. No, što kada vam pogled u noćno nebo budi mnogo više od same znatiželje i fascinacije?

Osjećate li poseban mir i osjećaj pripadanja pri pogledu na noćno nebo velika je vjerojatnost da ste i vi zvjezdano dijete. Pojam „zvjezdana djeca“ popularizirao je New Age pokret čiji zagovornici smatraju da su neki ljudi rođeni s neobičnim, natprirodnim osobinama i sposobnostima, djeca koja su na višem evolucijskom stupnju od ostatka čovječanstva.

Zvjezdana djeca su duše koje su već proživjele brojne živote na Zemlji, ali i u nekim drugim dijelovima svemira, vjerojatno čak i u drugim galaksijama, prenosi portal Moon Omens.

Zahvaljujući brojnim prijašnjim iskustvima oni nose određenu božansku mudrost i sposobnost koja može biti skrivena i uspavana u njima dok se za njom ne ukaže potreba.

Kako ćete znati jeste li i vi zvjezdano dijete?

Izražen osjećaj nepripadanja

Negdje duboko u sebi osjećate da niste poput ostalih. Kroz djetinjstvo i odrastanje niste se mogli riješiti osjećaja nepripadanja, osjećate da drugačije gledate na događaje koji se zbivaju oko vas, kao da vas je netko bacio ovdje bez svrhe, smisla i unutarnjeg kompasa. Osjećate se kao da vas nitko ne razumije i imate duboku potrebu za ispunjenjem te praznine koju osjećate. Zanimaju vas teme o postanku svijeta i čovječanstva te ste vrlo entuzijastični u raspravama o smislu života upravo kako biste sami sebi objasnili koja je vaša svrha i mjesto na ovome svijetu.

Snažna intuicija

Izražena intuicija i neodoljiv osjećaj da ju se slijedi jedna je od glavnih karakteristika zvjezdane djece. Ona su nevjerojatno usklađena s energijom unutar, ali i oko sebe te će razotkriti i najvještije lažljivce i skrivene nakane pojedinaca. Pokaže li se često kako vas onaj unutarnji osjećaj nije prevario, velika je vjerojatnost da ste i vi zvjezdano dijete.

Drugi vam se često obraćaju za pomoć i savjet

Zvjezdana djeca su poslana na ovaj svijet kako bi ga iscijelila i podučila te ljudima prenijela višu, božansku svrhu. To su stare duše pune iskustva koje vibriraju na frekvenciji čiste ljubavi i svjetla te su zbog toga u mogućnosti otvoriti nove horizonte, pomoći u napretku i iscijeliti druge. Njihova svrha na ovom planetu je pomoći ostalim dušama u ekspanziji i rastu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI