OSJETAN SKOK: Na području županije 12 novih slučajeva COVID-19

Nakon jučerašnjih dvoje novo zaraženih osoba, danas je zabilježen osjetan skok broja osoba zaraženih SARS – CoV-2 virusom na području Koprivničko-križevačke županije.

Jučer su izuzeta 83 uzorka sa sumnjom na COVID-19

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na potvrđeno 12 novih slučaja bolesti COVID-19. Na području županije trenutno je aktivno 53 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je pet osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi devet osoba. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6250 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 83 uzorka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus – naveli su iz županijskog Stožera.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – podsjetili su i napomenuli iz Stožera.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI