Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Osmero vijećnika traži hitnu sjednicu: Tražit će od gradonačelnika odgovore!

Osam vijećnika križevačkog Gradskog vijeća potpisalo je zahtjev za sazivanje hitne sjednice. Spomenuti Zahtjev pokrenuo je križevački SDP, i to nakon donošenja uredbe Vlade RH, prema kojoj bi se Vodne usluge trebale pripojiti Koprivničkim vodama.

Kako su objavili iz križevačke gradske organizacije spomenute stranke, prikupljeno je dovoljno potpisa za njezino sazivanje. Kako objavljuje portal Križevci.info, osmero vijećnika tražit će od gradonačelnika Rajna da podnese izvještaj o svim poduzetim aktivnostima oko obećanja da će križevačke Vodne usluge ostati samostalna gradska tvrtka.

Podsjetimo kako su na trećoj sjednici Gradskog vijeća u ovom sazivu raspravljali o nacrtu Uredbe o vodouslužnim područjima, te kako je sam gradonačelnik Rajn zatražio komentare vijećnika na temu pripajanja Vodnih usluga Koprivničkim vodama, gdje su svi vijećnici osim HDZ-ovih podržali zaključak da se one ne pripoje.

U spomenutom zahtjevu, koji je javno objavljen na stranicama križevačkog SDP-a, traži se od predsjednika Gradskog vijeća da sazove sjednicu u najkraćem mogućem roku i to uživo, predloživši sportsku dvoranu OŠ Ljudevita Modeca, novu kino-dvoranu ili Veliku dvoranu Hrvatskog doma kao moguće mjesto održavanja.

Foto: Arhiva (Nikola Wolf)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI