Osobe s invaliditetom pokazale dostignuća u terapijskom jahanju

Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh iz Peteranca organizirala je manifestaciju Program Barbara – prikaz mogućnosti i dostignuća, interno natjecanje koje organizira Hrvatski konjički savez osoba s invaliditetom u suradnji sa svojim članicama, a provodi se s ciljem praćenja razvoja i unapređenja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom. Pokrovitelj je Hrvatski paraolimpijski odbor, a ove godine sudjelovalo je 11 natjecatelja koji su prigodno nagrađeni za svoj trud i rad tijekom godine.

-Neizmjerno smo ponosni na naše jahače, a od srca zahvaljujemo predstavnicima Županije, Općine Peteranec, Grada Koprivnice i Komunalca koji su došli podržati naše natjecatelje. Hvala i našim volonterkama Petri i Katarini, roditeljima i članovima obitelji koji su navijali za naše hrabre natjecatelje, Udruzi volontera Podravke – PULS  na donaciji finih proizvoda mesne industrije Danica te Aniti Jurenec i Bakinim kolačima na donaciji kolačića s kojima smo se svi zasladili. Naravno naše kobile Camila, Dorina i Muza opet su nas oduševile – kažu u Udruzi za terapijsko jahanje Osmijeh.

Foto: Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI