Osobe s invaliditetom usvojile nove vještine i znanja

Podravski list profile

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac u suradnji s Hrvatskim savezom udruga cerebralne i dječje paralize i gradskim Centrom za socijalnu skrb uspješno je provelo projekt Klubovi korisnika – klub aktiv koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju i obitelj. Kroz projekt u raznim radionicama članovi Društva su razvijali vještine izražavanja, aktivnog slušanja i govora, pokazali svoju kreativnost, osnaživali suočavanje sa svakodnevnim problemima te učili vještine samozastupanja, samoodređenja i samopoštovanja. Za kraj provedbe projekta osobe s invaliditetom su u Gradskoj knjižnici Đurđevac priredile i izložbu svojih kreativnih uradaka nastalih u radionicama.

-Zahvaljujući ovom projektu povećali smo uključenost naših članova u društveni život te znatno poboljšali kvalitetu njihovog života – kaže Mirjana Šandor, tajnica Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac.

FOTO: Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti