Osobe s teškoćama u razvoju pokazale svoju kreativnost

Đurđevačka Udruga Mali princ priredila Dane otvorenih vrata u sklopu kojih su održane i prigodne radionice. Jedna od aktivnosti bila je posjet djelatnica Gradske knjižnice Đurđevac koje su u Udrugu stigle s bibliokoferom u kojem su korisnicima donijele razne slikovnice i priče, nakon čega su održale pričaonicu u kojoj su članovi pozorno pratili priču Sad znam tko su Picoki, a ti?. Završetkom priče, održana je i likovna radionica na tu temu te su članovi zajedno s knjižničarkama i svojim voditeljicama bojali pijetlove koje su kasnije iskoristili za ukrase u svojim prostorima. Održana je radionica svile za roditelje na kojoj su izrađivali anđele, dok su korisnici izrađivali sladolede od kolaž papira.

-Posjetili smo i hotel Picok čiji djelatnici su nas korisnike počastili palačinkama i sladoledom na čemu su bili neizmjerno zahvalni. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali u radu i aktivnostima, kao i volonterki Veroniki Balogović koja je ovaj tjedan provela s našim korisnicima – kaže Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ.

Foto: Udruga Mali princ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI