Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ostavio upaljen kamin, po povratku kuća mu bila puna vatrogasaca i policije

Ludbreški su vatrogasci večeras oko 18.20 sati u Šenoinoj ulici profesionalno odradili još jednu intervenciju gašenja dimnjaka kojom su spasili krovište i kuću od požara.

Pregled dimovoda termovizijskom kamerom/DVD Ludbreg

Vlasnik je ostavio upaljen kamin i otišao, no nakon toga su prolaznici iz dimnjaka vidjeli opasno iskrenje i pozvali vatrogasce.

Zaslon termovizijske kamere/DVD Ludbreg

Pripadnici DVD-a Ludbreg na mjesto dojave stigli su sa sedam vatrogasaca i dva vatrogasna vozila. Kako u kući nije bilo nikoga, pozvali su vatrogasce i termovizijskom kamerom pregledali kuću kako bi bili sigurni da nema širenja požara već da se samo radi o nagorenju unutrašnjih stijenki dimnjaka.

Evo kako izgleda nagoreni dimnjak/DVD LUDBREG

Nakon dolaska vlasnika, vatrogasci su ispraznili kamin i očistili dimnjak. Ovaj je događaj završio sretno, bez materijalne štete i ljudskih žrtava. Sve se to može izbjeći, da se dimovodni kanali redovito održavaju. Zato iz svih službi apeliraju na građane da čiste svoje dimnjake, odnosno da redovito k sebi puštaju ovlaštene dimnjačare.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI