Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ostavio upaljen kamin, po povratku kuća mu bila puna vatrogasaca i policije

Ludbreški su vatrogasci večeras oko 18.20 sati u Šenoinoj ulici profesionalno odradili još jednu intervenciju gašenja dimnjaka kojom su spasili krovište i kuću od požara.

Pregled dimovoda termovizijskom kamerom/DVD Ludbreg

Vlasnik je ostavio upaljen kamin i otišao, no nakon toga su prolaznici iz dimnjaka vidjeli opasno iskrenje i pozvali vatrogasce.

Zaslon termovizijske kamere/DVD Ludbreg

Pripadnici DVD-a Ludbreg na mjesto dojave stigli su sa sedam vatrogasaca i dva vatrogasna vozila. Kako u kući nije bilo nikoga, pozvali su vatrogasce i termovizijskom kamerom pregledali kuću kako bi bili sigurni da nema širenja požara već da se samo radi o nagorenju unutrašnjih stijenki dimnjaka.

Evo kako izgleda nagoreni dimnjak/DVD LUDBREG

Nakon dolaska vlasnika, vatrogasci su ispraznili kamin i očistili dimnjak. Ovaj je događaj završio sretno, bez materijalne štete i ljudskih žrtava. Sve se to može izbjeći, da se dimovodni kanali redovito održavaju. Zato iz svih službi apeliraju na građane da čiste svoje dimnjake, odnosno da redovito k sebi puštaju ovlaštene dimnjačare.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI