Osuđen zbog poruka bivšoj: “Ti si profi kurva i propuh ko cijela tvoja familija osim dede Jurine”

Prekršajni sud naložio je i jednogodišnju sigurnosnu mjeru kojom se Antoniju zabranjuje da prilazi Ivki na manje od 100 metara


Autor: podravski.hr — 22.06.2018. / 18:49 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

Antonio (35) iz Zagorja osuđen je na 90 dana uvjetnog zatvora zbog uvredljivih sms poruka i uhođenja bivše supruge Ivke (36) s kojom ima dvoje malodobne djece i koja živi s novim patnerom.
Prekršajni sud nije ga odmah pospremio u zatvor premda je već dvaput tijekom 2015. i 2016. pravomoćno osuđen za nasilje u obitelji i premda se protiv njega vodi kazneni postupak zbog prijetnji smrću bivšoj supruzi i socijalnoj radnici. Presuda je opet – uvjetna.
Prema toj presudi, Antonio je bivšoj supruzi od koje se rastavio još 2014. godine lani u prosincu te u siječnju ove godine slao sms poruke sljedećeg sadržaja: “Ti si kurva, smeće, hodajuće zlo. Ti su propuh ko tvoja familija, osim dede Jurine. Čujem da si maskota za stubička jaja, mislim po širini i debljini. Ti si profi kurva”. Ustanovljeno je, također, da je pred djecom ružno govorio o njoj te joj je slao linkove s videom pornografskog sadržaja.
Osim toga, Prekršajni sud naložio je i jednogodišnju sigurnosnu mjeru kojom se Antoniju zabranjuje da prilazi Ivki na manje od 100 metara. No, to će biti na snazi tek kad presuda postane pravomoćna.
Inače, Antonio i Ivka bili su u vezi još od srednje škole, a rastali su se 2014. godine jer supruga nije više mogla trpjeti nasilje često pijanog muža. Čini se kako se njezin bivši s time nikako ne može pomiriti, a posebno ga je pogodilo kad je Ivka pronašla novog partnera u čijoj kući danas živi s njegovom djecom. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA