OSVETA LJUBAVNIKA Jasna prekinula sa Stjepanom, on je tužio pa na sud doveo i svjedoka. No, sudac im nije povjerovao

Jasnina djeca, sin i kći, potvrdila su Stjepanove višestruke telefonske pozive kod kuće zbog čega su morali isključiti telefon, a neugodan napad i maltretiranje na ulici u Koprivnici potvrdila je njezina prijateljica Biba


Autor: podravski.hr — 22.01.2019. / 12:32 Aktualno

Ilustracija / Općinski sud u Koprivnici

Stjepan je bivšu ljubavnicu Jasnu optužio da mu nakon prekida veze nije vratila posuđenih 7500 eura, ali Općinski sud u Koprivnici odbio je njegovu tužbu i u nepravomoćnoj presudi zaključio kako je Stjepan sve izmislio samo kako bi napakostio bivšoj ljubavi.

Tijekom suđenja Stjepan je naveo kako je nekoliko godina bio u ljubavnoj vezi s Jasnom iz Koprivnice, a prekinuli su lani u svibnju jer se Jasna naprasno prestala javljati na pozive te ga potpuno izbjegavala.

– Prekinula je našu vezu onog časa kad sam zatražio da mi vrati pozajmicu – požalio se Stjepan.

Kaže kako je Jasni novac u kuverti dao u jednom kafiću u okolici Koprivnice, o čemu je na sudu svjedočio i njegov prijatelj Zlatko koji je, doduše, tog dana u lokalu vidio kuvertu, ali nije znao što je točno u njoj. Jasna je osporila njegove tvrdnje upozoravajući kako tog dana uopće nije bila u tom kafiću, niti se susrela sa Zlatkom.

– Nikad Stjepanu nisam rekla da mi je sin u kockarskim dugovima i životnoj opasnosti, da zato trebam novac. To naprosto nije istina. Stjepan je sve izmislio motiviran osvetom i neprihvaćanjem da sam lani u proljeće prekinula s njim vezu koja je trajala oko tri godine. Kad sam ga napustila, prijetio je da će me uništiti i da je spreman platiti samo kako bi me uništio, proganjao me tako da sam kućni telefon isključila, a morala sam promijeniti i broj mobitela. Pratio me je, dolazio u Koprivnicu i na ulici presretao kada sam bila u društvu sa prijateljicom Bibom te me pred njom maltretirao. Odustao je tek kad sam mu zaprijetila policijom – svjedočila je na sudu gospođa Jasna.

Jasnina djeca, sin i kći, potvrdila su Stjepanove višestruke telefonske pozive kod kuće zbog čega su morali isključiti telefon, a neugodan napad i maltretiranje na ulici u Koprivnici potvrdila je njezina prijateljica Biba.

Općinski sud na koncu je zaključio kako Stjepan Jasni ipak nije posudio 7500 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se Stjepan može žaliti. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA