Otac djeteta odbio potpisati rodni list zbog imena koje je djetetu nadjenula njegova cura

Mladi par zajedno je već četiri godine, a nedavno su dobili i svoje prvo dijete – dječačića. Ovo bi bila jedna od onih lijepih priča da nije nastao problem oko imena koje je djetetu dala majka.

Par se upoznao kratko nakon što je ona izašla iz osmogodišnje veze. Kada su tek ušli u vezu njemu se činilo da ona još nije preboljela svog bivšeg dečka. S vremenom mu se, doduše, činilo da je konačno vezu ostavila iza sebe pa nije imao problem s upoznavanjem njenog bivšeg dečka kada se on doselio nazad u grad u kojem i danas ovaj par živi.

Par je sada u sretnoj vezi već četiri godine te su nedavno dobili i prvo dijete. Anonimni muškarac na Redditu je napisao kako su se neko vrijeme ‘natezali’ oko imena koje će dati djetetu no uspjeli su se dogovoriti oko imena s kojim su oboje bili zadovoljni.

Zbog cijele situacije muškarac više nije siguran je li dijete uopće njegovo.

Dijete se rodilo, sve je prošlo u redu, majka i dijete stigli su kući, a otac je trebao potpisati rodni list. A tada je primijetio kako njegova supruga nije u rodni list upisala ime koje su zajednički dogovorili da će dati djetetu. Umjesto toga imena ona je upisala prvo i srednje ime svoga bivšega dečka.

Kada ju njezin dečko, koji je odbio potpisati taj rodni list, pokušava suočiti sa situacijom ona jednostavno kaže kako je to bilo u ‘žaru trenutka’ ili kako je ‘preumorna da o tome sada razgovara, prenosi The Mirror.

“Sada me već nekoliko puta ‘otpilila’ i ne želi pričati pa sam joj, smireno, rekao kako nemam namjeru potpisati rodni list ako ne promijenimo ime u ono oko kojeg smo se dogovorili prije nego nam se sin rodio. Iz nekog razloga ju je to naljutilo i sada odbija razgovarati sa mnom dok ne potpišem rodni list i pristanem na ovo ime. Uopće ne znam što bih sada trebao učiniti. Razmišljam da tražim test očinstva”, tražio je pomoć anonimni muškarac na Redditu.

Korisnici su ga podržali i većina ih se složila kako je cijela situacija zaista sumnjiva te kako bi svakako trebao tražiti test očinstva.

“Čovječe, odmah napravi test očinstva. Ovo je takav znak upozorenja”, napisao je jedan.

“Jako je sumnjiva. Nazvati dijete imenom bivšeg dečka nije u redu. Napravi DNK test i čekaj rezultate. Nemoj ništa potpisivati prije nego budeš siguran da je dijete tvoje i prije nego ona promijeni ime u ono oko kojeg ste se oboje složili”, glasio je drugi komentar.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI