Otkrio da je njegov otac prodavao spermu: “Bojim se da se ne zaljubim u vlastitu sestru.”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

čovjek čiji je otac prodao svoju spermu 500 puta užasnut je činjenicom da bi na aplikaciji za upoznavanje ili u stvarnom životu mogao naletjeti na biološku polusestru.

Zave Fors iz Portlanda u američkoj državi Oregon, šokirao se kad je saznao da je išao u školu s vlastitim bratom i sada se preplašio mogućnosti upoznavanja, zaljubljivanja pa i seksa s nekim s kime je u rodu – a da to i ne zna. To ga je shvaćanje pogodilo kad je saznao da ima minimalno osam braće i sestara za čije postojanje nije ni znao.

Zave Fors

“Neznanje o tome koliko polubraće i polusestara imam uništila je moj romantični dio života”, požalio se Zave britanskom Mirroru.

Zave je prvo saznao da je njegov brat bio u istoj školi kao i on nakon što je obavio DNK test. Taj je 24-godišnjak također pronašao svog oca putem Ancestry.com i otkrio da je prodao svoju spermu 500-tinjak puta tijekom 10 godina te ima oko 50 djece.

“Kažu da je mogućnost incesta vrlo niska, ali ja sam išao u školu sa svojim polubratom koji je dvije godine stariji od mene. Živim u stalnom stanju opreza”, rekao je.

Zave i njegov polubrat Daron McClennan-Colon

Uspio je pronaći osmero braće i sestara, ali još uvijek ne zna koliko ih ukupno ima, što je izazvalo strah da bi mogao imati spolni odnos s nekim s kime je u rodu.

Njegova je majka također zatrudnjela s njim nakon što je prošla umjetnu oplodnju u, sada zatvorenoj, medicinskoj grupi za plodnost East Bay u Berkeleyju u Kaliforniji. majka mu nikada nije krila kako je on začet, a odgajala je kao samohrana majka.

Zave je očajnički želio otkriti tko mu je biološki otac pa se prijavio na stranicu

Ancestry.com i napravio DNK test u pokušaju da pronađe svog oca, iako nije uspio otkriti nijednu rodbinu kad je dobio rezultate. Međutim, kad je nekoliko mjeseci kasnije opet provjerio rezultate, primio je upozorenje da mu se DNK podudara s drugim korisnikom.

Njegov se brat Daron također prijavio na stranicu kako bi otkrio više o svom porijeklu.

“Prilično je bolesno iskustvo koje sam prošao”, rekao je Zave.

Zave je uspio pronaći njihovog biološkog oca nakon što mu je tim za podršku Ancestry.com pokazao značajku za pronalaženje druge rodbine. Kroz to je došao do muškarca koji mu se pokazao kao drugi rođak i pitao ga poznaje li svog oca.

U bizarnom preokretu sudbine, pokazalo se da mu je rođak psiholog specijaliziran za pomaganje ljudima da se pomire s dijelovima svog identiteta iz djetinjstva koji nedostaju, rekao je Zave. Pristao mu je pomoći te mu je dao e-mail njegova potencijalnoga oca.

“Još sam uvijek imao dječje maštarije o tome kakav je on. Tada sam pronašao tog tipa koji je rekao ‘Pretpostavljam da sam to ja, što ima? Nismo imali neku nevjerojatnu vezu. Dao mi je jednostavne odgovore i zapravo nije ništa tražio. Pitao sam ga zašto je donirao spermu i očekivao sam slatki odgovor u stilu ‘da pomognem stvaranje novog života’ , otkrio je.

Umjesto toga, njegov je odgovor bio da je želio biti plaćen za nešto u čemu je bio dobar i da je želio pridonijeti genetskom fondu, a da sam nije roditelj.

Zbog toga se Zave osjećao kao roba od koje je njegov otac zaradio novac. S ocem više nije u kontaktu no s braćom i sestrama redovito priča te se trude međusobno se povezati. Zalaže se za to da se industrija plodnosti zatvori, a da parovima koji ne mogu imati djece pomogne prijatelj kako bi dijete uvijek znalo odakle potječe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI