OTKRIVAMO Poznati Podravkini direktori postaju novi članovi uprave koprivničkoga Komunalca!

Odluku o tome Nadzorni odbor Komunalca trebao bi donijeti ovaj tjedan


Autor: podravski.hr — 23.01.2018. / 16:22 Aktualno

Maja Hleb (u sredini) odlazi s mjesta šefice uprave - lijevo je voditeljica Komunalčeva marketinga Petra Bijač, a desno šef NO-a Zoran Gošek

Koprivnički Komunalac dobiva novu tročlanu upravu. Kako naš portal danas neslužbeno doznaje iz menadžerskih krugova, nova čelnica najvažnije gradske tvrtke postat će Nataša Tetec, direktorica Podravkine tvornice koktela i gradska vijećnica SDP-a, a članovi uprave bit će bivši Podravkin direktor informatike Goran Međurečan i bivša voditeljica unapređenja prodaje Dubravka Horvat.
Odluku o tome Nadzorni odbor Komunalca trebao bi donijeti ovaj tjedan. U vrhu gradske vlasti i gradske komunalne tvrtke tu informaciju ne žele ni potvrditi, niti opovrgnuti, ali naš menadžerski izvor navodi kako je to gotova stvar.
Maja Hleb, dosadašnja čelnica Uprave Komunalca, nije se javila na natječaj za članove uprave. Kako se priča, Hleb ostaje u sustavu Komunalca i navodno bi trebala biti zadužena za restrukturiranje, veliki projekt aglomeracije, a vodit će i izdvajanje nekomunalnog poslovanja u novu, zasebnu tvrtku. U tu tvrtku po sili zakona morat će ući nematično poslovanje Komunalca: bazeni, sportske dvorane, poslovni centar Peveca, Dom mladih i druge nekretnine.
Još ranije iz uprave Komunalca izašao je Marjan Vugrinec, koji je postao član uprave plinske tvrtke Koprivnica opskrba koju je preuzeo njemački RWE, te Zdravko Petras koji je imenovan novim direktorom Koprivničkih voda.
Novi Komunalčevi upravitelji Goran Međurečan i Dubravka Horvat bili su u nemilosti sadašnje uprave Podravke predvođene Marinom Pucarom te su smijenjeni sa svojih dužnost. Nataša Tetec pak ostala je na mjestu direktorice tvornice koktela, ali ni ona nije bliska sadašnjim Podravkinim rukovoditeljima koje je postavila HDZ-ova garnitura. (rm)

Nataša Tetec, nova šefica uprave Komunalca

Goran Međurečan i gradonačelnik Mišel Jakšić

Dubravka Horvat (lijevo) u društvu podravkašice Ane Lukčin

FOTO: NIKOLA WOLF