OTKRIVAMO Zbog utapanja dječaka na bazenima pale prve ostavke i raskidi ugovora

Danas poslijepodne ostavku je dala voditeljica Gradskih bazena Petra Bijač


Autor: podravski.hr — 17.04.2018. / 19:31 Crna kronika

Petra Bijač, voditeljica Gradskih bazena u Koprivnici

Nakon utapanja dječaka na Gradskim bazenima u Koprivnici, pale su prve ostavke i raskidi ugovora u tom javnom objektu. Kako Podravski.hr neslužbeno doznaje, danas poslijepodne ostavku je dala voditeljica Gradskih bazena Petra Bijač koja je na tu dužnost imenovana prije samo dva mjeseca.
Njezina ostavka prihvaćena je na današnjoj kriznoj sjednici čelnih ljudi koprivničkoga Komunalca, tvrtke u čijem su vlasništvu bazeni. Na sjednici su, kako doznajemo, među ostalim bili gradonačelnik Mišel Jakšić kao predstavnik Skupštine društva, čelnik Nadzornog odbora Zoran Gošek i nova predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.
Osim prihvaćene ostavke Petre Bijač, šuška se kako su predstavnici Komunalca odlučili po hitnom postupku raskinuti ugovor sa spasilačkom službom NASA-KPS, obrtom iz Koprivnice u vlasništvu Igora Nasipaka, čiji je djelatnik kobne nedjelje kao spasilac bio na bazenima.
Policija i danas intenzivno provodi izvide kako bi se doznali svi detalji strašne tragedije. Iz izvora bliskih istrazi neslužbeno doznajemo kako se sigurno mogu očekivati kaznene prijave protiv odgovornih. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF