Otvorena obnovljena školska kuhinja u Osnovnoj školi Molve

Podravski list profile

Osnovna škola Molve proslavila je Dan škole, a uz svečanu sjednicu i prigodan program, središnji događaj bilo je otvorenje obnovljene školske kuhinje. U obnovu samog prostora i opremanje profesionalnim uređajima i namještajem u skladu s HACCP certifikatom uložene su 243.000 kuna od čega je 199.000 kuna osigurala Općina Molve. Školska kuhinja konačno ima i odgovarajuće skladište za hranu te veliki zamrzivač čime je riješen i problem nabave namirnica unaprijed.

-Zahvaljujući razumijevanju Županije, Općine i INA-e te njihovim financijskim potporama i donacijama dobili smo modernu kuhinju. Uveden je i novi način posluživanja pa odsad učenici samostalno uzimaju hranu i nakon jela donose posuđe kuharici, što pridonosi razvoju svijesti o važnosti pristojnog ponašanja – kaže Ivan Jaković, ravnatelj Osnovne škole Molve.

Župan Darko Koren pohvalio je suradnju s Općinom Molve koja daje svoj doprinos u podizanju standarda u školi. Molvarski načelnik Zdravko Ivančan naglasio je kako će uz podršku Općine u novoj školskoj godini tople obroke dobivati i školarci u Repaši i Medvedički, što je još jedan iskorak u stvaranju jednakih uvjeta za sve učenike.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti