Ova tri znaka imat će teški siječanj – pogledajte jeste li među njima

Protekla 2020. godina bila je nevjerojatno izazovna i drugačija od svih ranijih pa s velikom nadom očekujemo da će ova 2021. biti drugačija. I takav pozitivan stav i nadu važno je zadržati bez obzira na okolnosti. Što god bilo važno da je da mi učinimo najviše što možemo i držimo kontrolu nad onim nad čim možemo, a to smo mi sami, naši osjećaji, ponašanje, zdravlje našega tijela i uma.

U tome nam pomaže i astrologija koja nas upozorava na izazovan period za ova tri znaka.

Naime, Sunce je ušlo u znak Jarca 21. prosinca 2020. i time je započela velika vladavina ovoga zemljanoga znaka koji čvrsto, ali sporo gradi temelje budućnosti jer često ne zna što točno želi.

Vodenjak – suočavanje s vlastitom sjenom

Svjedoci smo brojnih i važnih planetarnih događanja, a jedna od najbitnijih je Velika konjunkcija Saturna i Jupitera u znaku Vodenjaka. Ona donosi pozitivnu transformaciju u naš život, ali proces promjene često nije jednostavan i lak, već naprotiv, može biti bolan što nam je ova godina dobro pokazala. Neki će znakovi, nažalost, ovu godinu doživjeti nešto zahtjevnijom i težom od ostalih, no ne brinite se previše, život je veliko polje promjena i važno je naučiti se probijati kroz njih, učiti i uzimati najviše što možemo dok ne dođe promjena na bolje. A ona uvijek dođe.

Konjukcija Jupitera i Saturna u vašem je znaku, no bez obzira na sve njene prednosti teško vam je uhvatiti se za svijetlu točku i nastaviti svijet gledati kroz pozitivnu prizmu. Kroz ovu vladavinu suočavat ćete se s vlastitim sjenama i strahovima od kojih ste dugo pokušavali pobjeći, a tako će se vaša duša početi čistiti. Kroz proces čišćenja vratit će vam se stare, bolne rane s kojima ćete se ponovo morati suočiti jer one nose bolna emotivna iskustva iz prošlosti. Dodatnu težinu donijet će vam pun Mjesec u Raku koji će pojačati te emocije. Pokušajte otpustiti sve negativnosti koje ste skupljali u sebi, a od veljače 2021. godine sve će biti lakše, ljepše i jednostavnije za vaš znak.

Blizanci – izazovi su na površini

Sunce u Jarcu utječe na vašu osmu kuću seksualnosti, transformacije i intimnosti. U ovom periodu najviše izazova imat ćete u emotivnim odnosima i događat će vam se da ne razumijete ni svoje ni partnerove osjećaje i potrebe. Kao da ih uopće niste svjesni. Proganjat će vas osjećaj sumnje. Strah je paralizirajuća emocija i vi s njim ne znate živjeti, a on će u ovom periodu biti intenziviran, što će vam značajno otežati funkcioniranje. Osim na ljubavnom polju mogući su i neki stari financijski problemi koji će ponovno isplivati na površinu. Važno je da u svim tim nedaćama ostanete pribrani i pronađete rješenje u sebi. Zapravo već znate odgovor na svaki izazov, samo ga morate osvijestiti.  Možda će vam se na trenutke činiti da je ovo najgore što vam se događa, ali to će vas naučiti važnim lekcijama koje će imati veliki značaj i korist za vas u vrlo bliskoj budućnosti, samo malo stisnite zube. Uskoro će proći.

Vaga – vrijeme je za veliku istinu

Sunce u Jarcu najviše će utjecati na vaše polje obitelji i emotivne odnose. Romantici Zodijaka mogli bi imati problema jer će na vidjelo izlaziti neke tajne iz njihove prošlosti, a i vi i ljudi oko vas imat će problema s opraštanjem postupaka koji su nekada bili emotivno teški. Vrijeme je da prestanete šutjeti i konačno počnete rješavati probleme koje ste godinama gurali pod tepih. Izbacite osjećaje iz sebe i komunicirajte ih iskreno. Jedino otvorenom komunikacijom možete riješiti situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Pazite da putem nekoga ne povrijedite jer će to vas opterećivati, a obratite i pažnju na lažne prijatelje i lažne tople osmijehe koje imate oko sebe. Energetski ćete ih osjetiti. Vjerujte intuiciji i samo budite na oprezu, ne trebate ništa poduzimati. Nakon perioda Jarca slijede vam ljepši dani. Ovo je samo još jedna prilika da zauvijek raspetljate čvorove tajni i loše karme koju ste dugo nosili.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI