Ovo je najsretniji kiosk u Podravini: Želite li zgoditak na lotu – to je prava adresa

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kiosk u Koprivničkoj ulici u Ludbregu pomalo dobiva kultni status među igračima igara na sreću, ali i ostalih mještana Ludbrega. Kako doznajemo, na ovoj lokaciji uplaćeno je mnogo listića koji su itekako popunili kućni proračun svojim vlasnicima. Prije godinu dana na tom mjestu uplaćen je listić vrijedan više od 12,5 milijuna kuna.

Tada je sretni dobitnik, čiji je identitet do danas ostao tajna, pogodio Jocker broj  u igri Hrvatske lutrije Eurojackpot. Izgleda da sile koje djeluju u Centru Svijeta utječu i na raspored brojeva i naginju k tome da su se izvukli baš ti brojevi koji su uplaćeni na ovom kiosku.

Godinu dana poslije, prošli utorak, ne tako velik dobiatak, ali od prošle godine najveći u Podravini, opet je uplaćen na istom mjestu. Ovoga puta nagrada je bila Plutajući Bingo vrijedan pola milijuna kuna.

Kako doznajemo od radnice Kioska, ovi dobici samo su dva u moru dobitaka na ovom kiosku.

– Često je slučaj da je dobitni listić kod nas uplaćen i uglavnom se radi o lijepim iznosima. Eto, dva posljednja velika dobitka u Podravini uplaćena su baš kod nas – rekla je Kristina Kirić, zaposlenica Tiska koju smo zatekli na radnom mjestu, ali se malo i našalila.

– Mnogo smo sreće donijeli našim građanima, ali još nitko nije niti kavu platio. Naravno, šalim se, mi radimo svoj posao, a kada čujemo da je srećka uplaćena baš na našem kiosku, sretne smo što smo dio nečije sreće – napomenula je Kristinka i dodala da je prošlogodišnji listić prodala upravo ona, a da je prošli tjedan radila njezina kolegica kad je uplaćen listić od pola milijuna kuna.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI