Ovo je najvjerniji znak zodijaka: Neopterećen, osjetljiv, brižan…

Ovo je najvjerniji znak zodijaka. On je pun razumijevanja, suosjećajan je i lako oprašta. On razumije da svatko ima svoje mane i zbog toga nikome ništa ne zamjera. On je – rak!

1. On je neopterećen

Svatko voli sretnog raka! Rakovi su osobe koje nam prvo padnu na pamet kada pravimo planove za izlazak. Zreli rak zna da postoji mjesto za sve i da sve ima svoje mjesto, oni nikada namjerno ne pokušavaju privući više pažnje na sebe dramatiziranjem. Oni će se potruditi da se dobro provedete, to je nešto što ih obnavlja i puni im baterije.

2. On je marljiv

Rak naporno radi i ne boji se izazova. On zna da je potrebna borbenost i odlučnost kako bi se postigli ciljevi i neće prestati sve dok se posao ne završi. S druge strane, može postati toliko fokusiran na svoj rad da to može utjecati na obitelj i odnose.

3. On je intuitivan

Rak je vodeni znak, kao i škorpioni i ribe, a oni su, naravno, nadareni za navigaciju u emocionalnim vodama njihove psihe. Oni vjeruju svojoj intuiciji i slijede svoje instinkte, njima prepuštaju budućnost svog opstanka.

4. On je osjetljiv

Podjednako kao i škorpion, kad se osjeća emocionalno povrijeđen, on će izvući kliješta i uštipnuti vas, jer na taj način može najbrže dobiti emocionalnu reakciju. Međutim, za razliku od škorpiona, njihovi napadi nisu tako duboki ili proračunati. Glavni cilj raka je obrana i otklon, za razliku od “napadni s ciljem da ubiješ” mentaliteta škorpiona.

5. On je prirodno brižan

Rak je najbrižniji od svih drugih horoskopskih znakova. Ponosi se svojom brigom za obitelj. On uživa u ulozi hranitelja, to mu daje osjećaj važnosti, osjeća se cijenjeno i poštovano.

6. On je bojažljiv i oprezan

Emocionalne potrebe mladih rakova izuzetno su visoke, a ako se ne njeguju pravilno, on ima tendenciju sakriti pravog sebe ispod mnogostrukih slojeva svojih „ljuski“  kako bi zaštitio svoje osjećaje. On počinje gledati na svijet sa strahom, a to je razlog njegove opreznosti u mnogim životnim situacijama. Ako želite zadržati raka, morate učiniti da se osjeća sigurno i zaštićeno.

7. On voli akciju

Jeste li ikada bili na toplom odmoru uz živu glazbu i ples – i odjednom rakovi su „prokrčili svoj put iz mora kako bi provjerili što se događa i krenuli u akciju?”. To ne može biti istinitije. Rakovi su znatiželjni po prirodi i ništa ih ne privlači više od pozitivnih vibracija.

8. On je kućni tip

Rak je društven i voli izlaske, no ipak se najugodnije osjeća u vlastitom prostoru. On voli izlaske jer tada dobiva osjećaj za svijet, ali kada se želi samo jednostavno pustiti, pretvara se u pustinjaka. Rak se voli zabavljati i više voli posebne događaje i prigode od nasumičnih izlazaka.

9. On je izuzetno odan

Rak je najvjerniji znak zodijaka. On je pun razumijevanja, suosjećajan je i lako oprašta. On razumije da svatko ima svoje mane i zbog toga nikome ništa ne zamjera. Pojam “oprostiti i zaboraviti” ne može se odnositi na nikoga više nego na njega, ali nemojte misliti da ga zato možete iskorištavati… tri crvena kartona i vi izlazite iz igre! (atma.hr)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI