OVO JE NEVJEROJATNA SREĆA Vozilom sletjela s dravskog nasipa, nekoliko se puta tumbala i izašla – bez ogrebotine!

Kako je taj dio državne prometnice na dravskom nasipu, automobil je tijekom slijetanja počeo ubrzavati i nekoliko se puta prevrnuo. Peugeot je uništen, a vozačici ništa


Autor: podravski.hr — 25.02.2013. / 15:15 Crna kronika

KOPRIVNICA – Vozačica peugeota prošla je bez ijedne ogrebotine u slijetanju s dravskog nasipa i višestrukom prevrtanju u kojem je vozilo, po svemu sudeći, doživjelo ‘totalku’.
Nesreća se dogodila na državnoj cesti između Botova i Gotalova u kojoj doista pravim čudom nije bilo ozlijeđenih osoba. Vozačica peugeota, upravljajući najvjerojatnije neprilagođenom brzinom, zahvatila je rub kolnika zbog čega je izgubila nadzor nad upravljačem i na dijelu gdje nema zaštitne ograde sletjela izvan kolnika.
Kako se prometnica nalazi na dravskom nasipu, automobil je tijekom slijetanja počeo ubrzavati i nekoliko se puta prevrnuo. Automobil je uništen, a vozačica se čak nije ni ogrebla. Nakon što se uspjela izvući iz vozila, iz obližnjeg je sela pozvala rodbinu i prijatelje da joj izvuku automobil.
– Da joj se slučajno na putu našlo koje drvo, vozačica bi teško preživjela – prokomentirao je Gotalovčanin koji je onuda slučajno prolazio u trenutku kada su automobil izvlačili iz jarka.
Vozačica i njezini pomagači za komentar nesreće nisu bili raspoloženi. Iz policije su nam kazali kako im događaj nije prijavljen.
Izvještava: MARKO MURKOVIĆ