Ovo je razlog zbog kojeg svijet nije nestao kako je to predvidio Nostradamus

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nostradamus, rođen kao Michel de Nostredame 1503. godine, najpoznatiji je prorok svih vremena, a njegova knjiga Proročanstva danas je najpoznatija knjiga te vrste ikad tiskana.

Nostradamus je tako predvidio pad poznatih „blizanaca“, požar crkve Notre Dame i dolazak Hitlera na vlast. Predvidio je on i veliku globalnu ekonomsku krizu u 2020. godini, ali i kraj svijeta 2012. godine ako je bilo za vjerovati novijim interpretacijama njegovih stihova. No, bez skakanja pred rudo i brzog odbacivanja točnosti njegovih predviđanja, postoji opravdani razlog zbog kojeg osam godina kasnije svijet kakvog znamo i dalje postoji.

Naime, radi se o skali emocionalnih vibracija i kolektivne svijesti. Mi sami, sve oko nas, stvari, životinje, biljke, sve na ovome svijetu vibrira. Problem je u tome što ljudi još nisu u potpunosti naučili ovladati svojom vibracijom kako bi ona išla u njihovu korist.

Naša osobna vibracija i energija iznimno je moćna i okružuje nas od naših samih početaka. Mi zapravo ne živimo u materijalnom već vibracijskom svijetu, a to je još davnih dana pojasnio i poznati fizičar Albert Einstein rekavši kako je cijeli fizički svijet iluzija, prenosi portal Atma.hr.

Sve u našem životu ima vibracijsku podlogu. Naše misli su vibracija, naše emocije su vibracija, energija u pokretu, uvjerenja, odabiri. Svaki od tih životnih segmenata nosi određenu vibraciju. Zašto je nama to važno? Otkriće frekvencije vibracija, njihovog učinka i emocionalne vibracijske skale dugujemo liječniku Davidu R. Hawkinsu, psihijatru i istraživaču svjesnosti, navodi atma.hr.

On je osmislio skalu od jednog do tisuću herca gdje tisuću predstavlja najviši stupanj svijesti koji čovjek može postići te bi se oni koji su na tom stupnju smatrali prosvijetljenima.

Nostradamus

Na suprotnom kraju skale oni su koji nemaju gotovo nikakav nivo svijesti. Tako se na dnu skale nalaze emocije poput straha, ljutnje ili srama koje imaju vrlo nisku vibraciju. Tako krivnja primjerice nosi vibraciju od 30 herca, tuga od 75, a strah od 100. S druge strane, emocije poput hrabrosti nose vibraciju od 200 herca, spremnost ima vibraciju od 310 herca, prihvaćanje od 350 herca, a ljubav nosi vibracijsku snagu od 500 herca. Prosječna razina svjesnosti na Zemlji trenutno iznosi 207 zahvaljujući akumulaciji energetskih blokada i negativnih uvjetovanja, prenosi atma.hr.

Ono što je zanimljivo jest da samo jedna osoba koja je na emocionalnoj vibracijskoj skali na broju 300 poništava djelovanje 90 tisuća pojedinaca koji se na skali nalaze ispod 200, dok jedna osoba koja je na razini 700 poništava utjecaj čak 70 milijuna pojedinaca na razini nižoj od 200.

Nostradamusovo predviđanje tako se odnosilo na svijest koja je stoljećima bila ispod 200 te da je ostala na toj razini razvitka, čovječanstvo bi vjerojatno nestalo. Međutim, sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća vibracijski smo napredovali i dostigli razinu 200 na emocionalnoj vibracijskoj skali zbog čega smo izbjegli kraj svijeta kakav nam je predviđao Nostradamus.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI