Ovo je šest znakova koji vam pokazuju da “viša sila” radi na vašem slučaju!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iako je najjači i nepobitni znak da ste na dobrom putu k ostvarenju svih svojih želja taj da neku od njih zaista i vidite ispred sebe u fizičkom, manifestiranom obliku, postoje i neki suptilniji znakovi. Naime, više sile s nama uvijek komuniciraju i daju nam znakove na putu koji nas vode u smjeru onoga čemu želimo ići, mi ih samo moramo naučiti pratiti. Ako vam se događa jedna od ovih šest stvari, opustite se, idete u smjeru ostvarenja svojih želja. Nemojte posustati i nastavite raditi sve što ste radili i do sada. Želje su vam uslišene.

1. Viđate ponavljajuće numerološke uzorke ili niz brojeva

Viđate li primjerice niz 111 ili 222 ili brojeve na satu 11:11 i slično, to vam viša sila poručuje kako ste na pravom putu. Broj 1 najjači je znak, no nemojmo zanemariti ni druge nizove koji se pojavljuju. Primjerice, 21:21 vezan je za ravnotežu i samospoznaju te ukazuje da rastete kao osoba. Broj 1 najjači je znak jer vam govori da su vaše želje tik do ostvarenja, samo budite strpljivi. Također, obratite pažnju u kojim trenucima viđate te brojeve, najčešće se pojavljuju kada imate neke nove ideje ili spoznaje kako doći do željenog cilja, što znači da ste u energiji rješavanja problema, dopuštanja i otvorenosti.

2. Doživljavate ‘deja vu’ ili ‘već viđeno’

Svaki put kada doživite deja vu, bilo u obliku osobe i situacije za koju mislite da se već dogodila, ili pak u vidu emocije i energije za koju vam se čini da ste ju već osjetili, to vam govori da ste na pravom putu i da sve što želite sigurno dolazi k vama. Obratite pažnju na kojim mjestima ili pored kojih vam se osoba to najčešće događa pa pokušajte pronaći razlog za to te kako bi vam ta lokacija ili određeni pojedinac mogli pomoći u ostvarenju vaših ciljeva.

3. Osjećate trnce

Prvo provjerite da niste bolesni i da nemate povišenu temperaturu, no ako znate da nemate drhtavicu zbog toga, obradujte joj se jer vam je ona pouzdani znak da sve vaše želje pristižu. Naime, kada osjetimo trnce, to znači da su naš podsvjesni um i naše tijelo usklađeni, a kada se oni usklade, viša sila može se probiti do nas i dostaviti nam sve što smo htjeli jer više nema prepreka koje stvaraju otpor.

Događa li vam se da osjećate trnce pored neke osobe, ili nakon primitka određene elektroničke pošte ili poziva, obratite pažnju na te stvari. Čak i ako te osobe nemaju veze s vašim ciljem, one su tu kao poruka više sile da vas čuje i da vam pomaže te da ćete preko njih vjerojatno lakše stići do cilja.

4. Viđate dugu i neobične oblike oblaka

Pogledajte u nebo. Priroda nije odvojena od vas. Ona vas osjeća i šalje vam signale. Vidite li u oblacima neke pozitivne oblike poput srca, zvijezde ili nečega što za vas ima pozitivno značenje? To vam je poruka više sile. Isto tako, viđate li dugu na nebu budite sigurni da ste sve bliže svome cilju. Ljudi obično vide duge kada prevladaju neke prepreke u životu i okrenu novu stranicu.

5. Osjećate duboki mir

Osjećate li se mirno i spokojno bez posebnog objašnjivog razloga, znači da ste svoju vibraciju i energiju uskladili s energijom božanskog. Kada radimo ono za što smo predodređeni, čak i ako još nismo postigli svoj krajnji cilj, osjećamo mir jer smo usklađeni sa svojom svrhom na ovome svijetu.

6. Sretni ste

Ovo je znak da ste dotakli petlju. Petlja je nešto što vam uvijek vraća ono što nudite van. Kada ste sretni, petlja vam vraća još više sreće i pozitive nazad, a onda vas taj osjećaj sreće otvara za sva potrebna dobra iskustva kojima dolazite do svog cilja. Svaki put kada se osjećate dobro i sretno, budite sigurni da vam viša sila radi uslugu i dovodi sve što ste tražili u vašu realnost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI