OVO MORATE VIDJETI! Čovjek se pravio da je zubar pa Podravcima popravljao zube, ali to nije sve…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nevjerojatna priča dolazi nam ovih dana iz Ludbrega. Tamo je jedan 45-godišnjak radio u zubarskoj ordinaciji i ljudima popravljao zube, no problem je u tome što čovjek nije zubar!

Policija je slučaj otkrila prijavom jedne 45-godišnjakinje koja je stanovitog muškarca prijavila za nadriliječništvo.

-Ona je od 12. do 18. lipnja dolazila u jednu stomatološku ordinaciju, gdje je s muškarcem za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila izradu zubnih implantata za iznos od više tisuća kuna – navodi policija i dodaje:

-Prema postignutom dogovoru, isti joj je izradio implantate, koji joj nakon
ugradnje prema izgledu i namjeni uopće nisu odgovarali. Oštećena je nezadovoljna pruženom uslugom, ponovno došla u ordinaciju gdje joj je spomenuti vratio novac.

Međutim, naknadno je u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije, utvrdila da je član njegove obitelji bez njegovog znanja i odobrenja, samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima.

-On, međutim nema uopće potrebni fakultet. A, oštećena je žena obavila pregled u stomatološkoj poliklinici radi utvrđivanja stvarnog zdravstvenog
stanja te je utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih povreda zubi i zubnog mesa – priopćila je policija.

Napravio joj je štetu na zubima koja bi u toj pravoj poliklinici, da se sanira, i izrade novi implantati koštala oko 19.000 kuna. Policija navodi kako i dalje rade na utvrđivanju svih okolnosti i počinitelja ovog kaznenog djela.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI