OVO NISU ISTINE Smjestio susjedu, pozvao mu vatrogasce zbog požara kuće, kad ono…

Podravski list profile
Ovim putem molimo da se loši međususjedski odnosi ne rješavaju putem takvih dojava - poručili su vatrogasci

Dosad neviđenu intervenciju imali su ludbreški vatrogasci u naselju Selnik u Varaždinskoj ulici. Iz operativnog centra u Varaždinu dobili su vijest kako se dogodio požar na obiteljskoj kući. Ekipa je krenula s jednim vozilom i šest vatrogasaca. Kad su banuli na vrata vlasnik je ostao u čudu – jer kod njega nije bilo nikakvog požara!

-Dolaskom na mjesto intervencije nakon izviđanja, utvrđujemo da nema potrebe za našom intervencijom na spomenutoj lokaciji, jer je vlasnik nedavno zapalio peć na kruta goriva te zbog pritiska zraka dolazi do spuštanja dima – napisao je jedan od vatrogasaca na društvenoj mreži, na facebook stranici DVD-a Ludbreg.

-Ovim putem molimo da se loši međususjedski odnosi ne rješavaju putem takvih dojava, jer u tom trenutku može biti stvarna potreba za spašavanjem nečije imovine ili života – poručili su, valjda posjedujući informaciju da je lažna dojava došla od susjeda.

FOTO DVD Ludbreg

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI